Hippo

Jocuri online »

Hippo

Hippo

Descriere joc: Ajuta hipopotanul sa colecteze fructele care plutesc pe apa. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu animale Hippo.

Controlul jocului: Se folosesc tastele sageti pentru orientarea hipopotamului si bara Space pentru a sta sub apa pentru evitarea bustenilor.

Categorii de jocuri:

Hippo online au fost adaugate pe data de 21 Octombrie 2009 si au fost jucate de 1520 ori. Dimensiunea jocului Hippo este de 177.64 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Hippo.

Jocuri Hippo favorite Imi plac jocuri Hippo

 

jocuri online Hippo

 

Jocurile Hippo

Spune-ti parerea despre Jocurile Hippo. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Hippo online

jocurile cu Hippo online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Hippo de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Hippo

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Hippo? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola