Hexxagon

Jocuri online »

Hexxagon

Hexxagon

Descriere joc: Un joc frumos de logica si simplu care n-are cum sa nu-ti placa. Datoria ta va fi sa invingi computerul avand tabla ocupata cu cat mai multe hexagoane. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Hexxagon.

Controlul jocului: Hexagonul se joaca doar cu mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Hexxagon online au fost adaugate pe data de 31 August 2010 si au fost jucate de 7077 ori. Dimensiunea jocului Hexxagon este de 46.88 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Hexxagon.

Jocuri Hexxagon favorite Imi plac jocuri Hexxagon

 

jocuri online Hexxagon

 

Jocurile Hexxagon

Spune-ti parerea despre Jocurile Hexxagon. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Hexxagon online

jocurile cu Hexxagon online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Hexxagon de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Hexxagon

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Hexxagon? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola