Hero Tank

Jocuri online »

Hero Tank

Hero Tank

Descriere joc: Misiunea ta este de a elimina celalalte tancuri inamice fiind o amenintare pentru viata ta si de a colecta bonusurile. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu arme Hero Tank.

Controlul jocului: Se folosesc tastele sageti pentru deplasarea tancului si tasta Space pentru a trage. P - pentru pauza si S pentru sunet.

Categorii de jocuri:

Hero Tank online au fost adaugate pe data de 24 Aprilie 2011 si au fost jucate de 1473 ori. Dimensiunea jocului Hero Tank este de 437.81 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Hero Tank.

Jocuri Hero Tank favorite Imi plac jocuri Hero Tank

 

jocuri online Hero Tank

 

Jocurile Hero Tank

Spune-ti parerea despre Jocurile Hero Tank. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Hero Tank online

jocurile cu Hero Tank online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Hero Tank de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Hero Tank

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Hero Tank? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola