Heli Attack

Jocuri online »

Heli Attack

Heli Attack

Descriere joc: Singura ta misiune este sa dobori elicopterele ostile. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu elicoptere Heli Attack.

Controlul jocului: Se foloseste mouse-ul pentru arme si tastele sageti pentru deplasare.

Categorii de jocuri:

Heli Attack online au fost adaugate pe data de 28 Iulie 2012 si au fost jucate de 1603 ori. Dimensiunea jocului Heli Attack este de 66.14 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Heli Attack.

Jocuri Heli Attack favorite Imi plac jocuri Heli Attack

 

jocuri online Heli Attack

 

Jocurile Heli Attack

Spune-ti parerea despre Jocurile Heli Attack. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Heli Attack online

jocurile cu Heli Attack online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Heli Attack de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Heli Attack

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Heli Attack? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola