Heli Attack 2

Jocuri online »

Heli Attack 2

Heli Attack 2

Descriere joc: Ataca valurile de elicoptere inamice si doboarele-le din cer! Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu impuscaturi Heli Attack 2.

Controlul jocului: Soldatul se poate deplasa cu tastele sageti, iar pentru a trage in adversar se foloseste mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Heli Attack 2 online au fost adaugate pe data de 14 Iulie 2008 si au fost jucate de 1494 ori. Dimensiunea jocului Heli Attack 2 este de 520.04 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Heli Attack 2.

Jocuri Heli Attack 2 favorite Imi plac jocuri Heli Attack 2

 

jocuri online Heli Attack 2

 

Jocurile Heli Attack 2

Spune-ti parerea despre Jocurile Heli Attack 2. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Heli Attack 2 online

jocurile cu Heli Attack 2 online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Heli Attack 2 de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Heli Attack 2

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Heli Attack 2? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola