Cunning Stunt

Jocuri online »

Cunning Stunt

Cunning Stunt

Descriere joc: Obiectivul tau de cascador este sa sari cu motocicleta peste baloane cu aer cald, elicoptere, si OZN-uri. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Cunning Stunt.

Controlul jocului: Se foloseste tasta sageata stanga pentru a accelera motocicleta.

Categorii de jocuri:

Cunning Stunt online au fost adaugate pe data de 29 Iulie 2013 si au fost jucate de 25481 ori. Dimensiunea jocului Cunning Stunt este de 560.84 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Cunning Stunt.

Jocuri Cunning Stunt favorite Imi plac jocuri Cunning Stunt

 

jocuri online Cunning Stunt

 

Jocurile Cunning Stunt

Spune-ti parerea despre Jocurile Cunning Stunt. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Cunning Stunt online

jocurile cu Cunning Stunt online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Cunning Stunt de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Cunning Stunt

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Cunning Stunt? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola