Grabber

Jocuri online »

Grabber

Grabber

Descriere joc: Ai o farfurie de cartofi pai calzi pe masa, iar ceilalti care se afla cu tine in bucatarie incearca sa ia din cartofi inainte de fi gata si ouale pentru a fi puse la masa. Ai misiunea ca ceilalti sa nu reuseasca sa atinga niciun cartof, astfel ai pierdut jocul. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu mancare Grabber.

Controlul jocului: Se joaca cu mouse-ul pentru a da cu manusa pentru cuptor peste mainile celorlalti.

Categorii de jocuri:

Grabber online au fost adaugate pe data de 14 Ianuarie 2013 si au fost jucate de 1353 ori. Dimensiunea jocului Grabber este de 319.15 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Grabber.

Jocuri Grabber favorite Imi plac jocuri Grabber

 

jocuri online Grabber

 

Jocurile Grabber

Spune-ti parerea despre Jocurile Grabber. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Grabber online

jocurile cu Grabber online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Grabber de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Grabber

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Grabber? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola