Golden Clock Flash Fighter

Jocuri online »

Golden Clock Flash Fighter

Golden Clock Flash Fighter

Descriere joc: Vei cumpara upgrade-uri si munitie de 3 tipuri de lasere, la 3 tipuri de nave. Vei lovi navele cu lasere de culoarile care le corespund. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Golden Clock Flash Fighter.

Controlul jocului: Tastele sageti - mobilitate. A - laserul albastru. S - laserul rosu. D - laserul verde. Bara SPATIU - arunca bomba.

Categorii de jocuri:

Golden Clock Flash Fighter online au fost adaugate pe data de 30 Martie 2009 si au fost jucate de 1635 ori. Dimensiunea jocului Golden Clock Flash Fighter este de 4.28 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Golden Clock Flash Fighter.

Jocuri Golden Clock Flash Fighter favorite Imi plac jocuri Golden Clock Flash Fighter

 

jocuri online Golden Clock Flash Fighter

 

Jocurile Golden Clock Flash Fighter

Spune-ti parerea despre Jocurile Golden Clock Flash Fighter. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Golden Clock Flash Fighter online

jocurile cu Golden Clock Flash Fighter online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Golden Clock Flash Fighter de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Golden Clock Flash Fighter

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Golden Clock Flash Fighter? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola