Gem Mania

Jocuri online »

Gem Mania

Gem Mania

Descriere joc: Scopul acestui joc este sa colectezi toate diamantele si sa eviti sa te blochezi in propriile tale vagoane. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Gem Mania.

Controlul jocului: In acest joc se folosesc tastele sageti.

Categorii de jocuri:

Gem Mania online au fost adaugate pe data de 17 Septembrie 2009 si au fost jucate de 1496 ori. Dimensiunea jocului Gem Mania este de 465.74 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Gem Mania.

Jocuri Gem Mania favorite Imi plac jocuri Gem Mania

 

jocuri online Gem Mania

 

Jocurile Gem Mania

Spune-ti parerea despre Jocurile Gem Mania. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Gem Mania online

jocurile cu Gem Mania online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Gem Mania de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Gem Mania

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Gem Mania? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola