Fulltime Killer

Jocuri online »

Fulltime Killer

Fulltime Killer

Descriere joc: Esti un ucigas profesionist angajat pentru a ucide un inamic folosind pusca cu luneta chiar in centrul orasului. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu arme Fulltime Killer.

Controlul jocului: Se foloseste doar mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Fulltime Killer online au fost adaugate pe data de 28 Mai 2008 si au fost jucate de 1475 ori. Dimensiunea jocului Fulltime Killer este de 365.69 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Fulltime Killer.

Jocuri Fulltime Killer favorite Imi plac jocuri Fulltime Killer

 

jocuri online Fulltime Killer

 

Jocurile Fulltime Killer

Spune-ti parerea despre Jocurile Fulltime Killer. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Fulltime Killer online

jocurile cu Fulltime Killer online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Fulltime Killer de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Fulltime Killer

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Fulltime Killer? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola