Fruit Fall

Jocuri online »

Fruit Fall

Fruit Fall

Descriere joc: Un joc inteligent in care trebuie sa rotiti fructele intr-un labirint si sa incercati sa le grupati. Grupul trebuie sa fie de cel putin trei fructe identice pentru a le distruge! Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Fruit Fall.

Controlul jocului: Se joaca cu mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Fruit Fall online au fost adaugate pe data de 19 Ianuarie 2010 si au fost jucate de 2245 ori. Dimensiunea jocului Fruit Fall este de 1.49 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Fruit Fall.

Jocuri Fruit Fall favorite Imi plac jocuri Fruit Fall

 

jocuri online Fruit Fall

 

Jocurile Fruit Fall

Spune-ti parerea despre Jocurile Fruit Fall. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Fruit Fall online

jocurile cu Fruit Fall online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Fruit Fall de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Fruit Fall

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Fruit Fall? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola