Fly Catcher

Jocuri online »

Fly Catcher

Fly Catcher

Descriere joc: Prinde mustele pentru ca sa te hranesti si a evita să fie lovit plici. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu insecte Fly Catcher.

Controlul jocului: Controlezi paianjenul cu tastele sageti, iar cu bara Space pentru prinderea mustelor.

Categorii de jocuri:

Fly Catcher online au fost adaugate pe data de 9 Septembrie 2009 si au fost jucate de 1287 ori. Dimensiunea jocului Fly Catcher este de 365.06 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Fly Catcher.

Jocuri Fly Catcher favorite Imi plac jocuri Fly Catcher

 

jocuri online Fly Catcher

 

Jocurile Fly Catcher

Spune-ti parerea despre Jocurile Fly Catcher. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Fly Catcher online

jocurile cu Fly Catcher online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Fly Catcher de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Fly Catcher

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Fly Catcher? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola