Flashxed

Jocuri online »

Flashxed

Flashxed

Descriere joc: Scopul jocului este de a combina doua bile de aceeasi culoare pentru a fi eliminate si a trece la nivelul superior. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Flashxed.

Controlul jocului: Pentru a trage de bile folosesti mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Flashxed online au fost adaugate pe data de 15 Ianuarie 2010 si au fost jucate de 1977 ori. Dimensiunea jocului Flashxed este de 246.11 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Flashxed.

Jocuri Flashxed favorite Imi plac jocuri Flashxed

 

jocuri online Flashxed

 

Jocurile Flashxed

Spune-ti parerea despre Jocurile Flashxed. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Flashxed online

jocurile cu Flashxed online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Flashxed de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Flashxed

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Flashxed? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola