Flash Halo CTF

Jocuri online »

Flash Halo CTF

Flash Halo CTF

Descriere joc: Ai misiunea de a captura steagul inamicului, dar va trebui ca si tu sa ai grija ca steagul tau sa nu fie luat de inamic. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu arme Flash Halo CTF.

Controlul jocului: Tastele sageti pentru mobilitate, tasta Space pentru folosirea armei si tasta CTRL ca sa te urci in masina.

Categorii de jocuri:

Flash Halo CTF online au fost adaugate pe data de 23 Noiembrie 2011 si au fost jucate de 1409 ori. Dimensiunea jocului Flash Halo CTF este de 1.61 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Flash Halo CTF.

Jocuri Flash Halo CTF favorite Imi plac jocuri Flash Halo CTF

 

jocuri online Flash Halo CTF

 

Jocurile Flash Halo CTF

Spune-ti parerea despre Jocurile Flash Halo CTF. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Flash Halo CTF online

jocurile cu Flash Halo CTF online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Flash Halo CTF de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Flash Halo CTF

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Flash Halo CTF? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola