Five

Five

Descriere joc: Scopul tau este sa aranjezi bilele de aceeasi culoare pentru a le elimina de pe grila 9x9. Bilele se vor pune cate cinci una langa alta pe verticala sau orizontala avand aceeasi culoare. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Five.

Controlul jocului: Acest joc se joaca cu mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Five online au fost adaugate pe data de 27 Ianuarie 2010 si au fost jucate de 7635 ori. Dimensiunea jocului Five este de 324.51 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Five.

Jocuri Five favorite Imi plac jocuri Five

 

jocuri online Five

 

Jocurile Five

Spune-ti parerea despre Jocurile Five. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Five online

jocurile cu Five online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Five de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Five

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Five? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola