Fish Tycoon

Jocuri online »

Fish Tycoon

Fish Tycoon

Descriere joc: Acestia sunt pestisorii tai, ca si cum ar fi pesti reali, este nevoie pentru ca tu sa ai grija de ei. Ii hranesti si-i vindeci atunci cand se imbolnavesc. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu apa Fish Tycoon.

Controlul jocului: Se joaca cu mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Fish Tycoon online au fost adaugate pe data de 20 Decembrie 2008 si au fost jucate de 1494 ori. Dimensiunea jocului Fish Tycoon este de 1.24 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Fish Tycoon.

Jocuri Fish Tycoon favorite Imi plac jocuri Fish Tycoon

 

jocuri online Fish Tycoon

 

Jocurile Fish Tycoon

Spune-ti parerea despre Jocurile Fish Tycoon. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Fish Tycoon online

jocurile cu Fish Tycoon online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Fish Tycoon de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Fish Tycoon

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Fish Tycoon? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola