Fish in Barrel

Jocuri online »

Fish in Barrel

Fish in Barrel

Descriere joc: Sarcina ta este sa impusti doar pestele albastru. Pare o treaba destul de greoaie. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu apa Fish in Barrel.

Controlul jocului: Se utilizeaza mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Fish in Barrel online au fost adaugate pe data de 3 Decembrie 2008 si au fost jucate de 1387 ori. Dimensiunea jocului Fish in Barrel este de 146.19 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Fish in Barrel.

Jocuri Fish in Barrel favorite Imi plac jocuri Fish in Barrel

 

jocuri online Fish in Barrel

 

Jocurile Fish in Barrel

Spune-ti parerea despre Jocurile Fish in Barrel. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Fish in Barrel online

jocurile cu Fish in Barrel online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Fish in Barrel de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Fish in Barrel

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Fish in Barrel? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola