Fast Food Fiasco

Jocuri online »

Fast Food Fiasco

Fast Food Fiasco

Descriere joc: Obiectivul jocului este sa combini tipul de gustari de acelasi fel in grupuri de cate trei pentru a fi eliminate de pe ecran. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Fast Food Fiasco.

Controlul jocului: Se joaca cu mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Fast Food Fiasco online au fost adaugate pe data de 25 Ianuarie 2010 si au fost jucate de 1222 ori. Dimensiunea jocului Fast Food Fiasco este de 319.62 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Fast Food Fiasco.

Jocuri Fast Food Fiasco favorite Imi plac jocuri Fast Food Fiasco

 

jocuri online Fast Food Fiasco

 

Jocurile Fast Food Fiasco

Spune-ti parerea despre Jocurile Fast Food Fiasco. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Fast Food Fiasco online

jocurile cu Fast Food Fiasco online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Fast Food Fiasco de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Fast Food Fiasco

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Fast Food Fiasco? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola