Eville Superfighter

Jocuri online »

Eville Superfighter

Eville Superfighter

Descriere joc: Vei participa la o lupta de strada aplicand tehnicile artelor martiale unde vei incerca sa castigi lupta pentru a trece la nivelul urmator. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Eville Superfighter.

Controlul jocului: Cu A si S te deplasezi, sageata Sus - sari, sageata dreapta Stanga si Dreapta - lovesti cu picioarele, sageata Jos lovesti cu pumnul.

Categorii de jocuri:

Eville Superfighter online au fost adaugate pe data de 25 Martie 2012 si au fost jucate de 1683 ori. Dimensiunea jocului Eville Superfighter este de 373.82 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Eville Superfighter.

Jocuri Eville Superfighter favorite Imi plac jocuri Eville Superfighter

 

jocuri online Eville Superfighter

 

Jocurile Eville Superfighter

Spune-ti parerea despre Jocurile Eville Superfighter. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Eville Superfighter online

jocurile cu Eville Superfighter online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Eville Superfighter de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Eville Superfighter

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Eville Superfighter? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola