Eoke

Eoke

Descriere joc: Scopul jocului este de a o lansa pe Eoke sa colecteze toate betele cu inghetata. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu blocuri Eoke.

Controlul jocului: Se joaca cu tastele sageti pentru deplasare si cu bara Space pentru aruncari.

Categorii de jocuri:

Eoke online au fost adaugate pe data de 2 August 2010 si au fost jucate de 1571 ori. Dimensiunea jocului Eoke este de 703.63 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Eoke.

Jocuri Eoke favorite Imi plac jocuri Eoke

 

jocuri online Eoke

 

Jocurile Eoke

Spune-ti parerea despre Jocurile Eoke. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Eoke online

jocurile cu Eoke online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Eoke de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Eoke

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Eoke? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola