Electricman 2

Jocuri online »

Electricman 2

Electricman 2

Descriere joc: Obiectivul tau este sa ajuti omul bat sa invinga holograma in lupta. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu batai Electricman 2.

Controlul jocului: Q - lovitura cu pumnul usoara, A - lovitura cu pumnul, W - lovitura cu piciorul usoara, S - lovitura cu piciorul, E si D - capturare, tastele sageti deplasare, tasta sageata Jos - te dai peste cap

Categorii de jocuri:

Electricman 2 online au fost adaugate pe data de 12 Mai 2010 si au fost jucate de 1502 ori. Dimensiunea jocului Electricman 2 este de 3.12 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Electricman 2.

Jocuri Electricman 2 favorite Imi plac jocuri Electricman 2

 

jocuri online Electricman 2

 

Jocurile Electricman 2

Spune-ti parerea despre Jocurile Electricman 2. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Electricman 2 online

jocurile cu Electricman 2 online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Electricman 2 de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Electricman 2

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Electricman 2? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola