Donkey Kong 2

Jocuri online »

Donkey Kong 2

Donkey Kong 2

Descriere joc: In acest joc cu maimute te vei juca ca si cum ai folosi o consola clasica. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu maimute Donkey Kong 2.

Controlul jocului: Tastele sageti pentru deplasare, iar pentru sarituri folosesti bara Space.

Categorii de jocuri:

Donkey Kong 2 online au fost adaugate pe data de 6 Mai 2009 si au fost jucate de 1224 ori. Dimensiunea jocului Donkey Kong 2 este de 168.90 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Donkey Kong 2.

Jocuri Donkey Kong 2 favorite Imi plac jocuri Donkey Kong 2

 

jocuri online Donkey Kong 2

 

Jocurile Donkey Kong 2

Spune-ti parerea despre Jocurile Donkey Kong 2. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Donkey Kong 2 online

jocurile cu Donkey Kong 2 online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Donkey Kong 2 de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Donkey Kong 2

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Donkey Kong 2? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola