Doggles

Jocuri online »

Doggles

Doggles

Descriere joc: Daca ogarii ar putea zbura, ei ar alerga iepurii de camp in cer! Urmareste-l pe Baron von Hare in jurul unui agitat tur de zbor printre inele. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Doggles.

Controlul jocului: Se joaca cu tastele sageti.

Categorii de jocuri:

Doggles online au fost adaugate pe data de 8 Martie 2010 si au fost jucate de 1618 ori. Dimensiunea jocului Doggles este de 416.92 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Doggles.

Jocuri Doggles favorite Imi plac jocuri Doggles

 

jocuri online Doggles

 

Jocurile Doggles

Spune-ti parerea despre Jocurile Doggles. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Doggles online

jocurile cu Doggles online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Doggles de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Doggles

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Doggles? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola