Dog Dash

Jocuri online »

Dog Dash

Dog Dash

Descriere joc: Ajuta catelusul cel dragut sa colecteze oasele de caine si sa le evite pe cele otravite. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu obstacole Dog Dash.

Controlul jocului: Se joaca cu tastele sageti.

Categorii de jocuri:

Dog Dash online au fost adaugate pe data de 29 Octombrie 2011 si au fost jucate de 1336 ori. Dimensiunea jocului Dog Dash este de 647.95 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Dog Dash.

Jocuri Dog Dash favorite Imi plac jocuri Dog Dash

 

jocuri online Dog Dash

 

Jocurile Dog Dash

Spune-ti parerea despre Jocurile Dog Dash. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Dog Dash online

jocurile cu Dog Dash online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Dog Dash de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Dog Dash

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Dog Dash? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola