Divine Intervention

Jocuri online »

Divine Intervention

Divine Intervention

Descriere joc: Orasul a fost invadat de creaturi din infern, ceea ce pune in pericol viata locuitorilor orasului tau, inclusiv a ta. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu arme Divine Intervention.

Controlul jocului: Tastele 1, 2, 3 alegerea armelor ca pistol, uzi, pusca; W sau bara Space - pentru sarituri; A si D - pentru deplasare stanga sau dreapta; S - pentru ghemuire.

Categorii de jocuri:

Divine Intervention online au fost adaugate pe data de 6 Noiembrie 2010 si au fost jucate de 1957 ori. Dimensiunea jocului Divine Intervention este de 3.96 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Divine Intervention.

Jocuri Divine Intervention favorite Imi plac jocuri Divine Intervention

 

jocuri online Divine Intervention

 

Jocurile Divine Intervention

Spune-ti parerea despre Jocurile Divine Intervention. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Divine Intervention online

jocurile cu Divine Intervention online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Divine Intervention de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Divine Intervention

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Divine Intervention? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola