Distraction

Jocuri online »

Distraction

Distraction

Descriere joc: Sarcina ta este sa colectezi fructele si sa eviti rachetele. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu pasari Distraction.

Controlul jocului: Se foloseste doar mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Distraction online au fost adaugate pe data de 6 Martie 2010 si au fost jucate de 2107 ori. Dimensiunea jocului Distraction este de 276.00 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Distraction.

Jocuri Distraction favorite Imi plac jocuri Distraction

 

jocuri online Distraction

 

Jocurile Distraction

Spune-ti parerea despre Jocurile Distraction. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Distraction online

jocurile cu Distraction online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Distraction de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Distraction

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Distraction? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola