Dirt Bike

Jocuri online »

Dirt Bike

Dirt Bike

Descriere joc: Scopul jocului este de a trece de toate nivelele fara a cadea de pe motocicleta. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu motociclete Dirt Bike.

Controlul jocului: Motocicleta se controloeaza cu tastele sageti.

Categorii de jocuri:

Dirt Bike online au fost adaugate pe data de 26 Aprilie 2009 si au fost jucate de 1431 ori. Dimensiunea jocului Dirt Bike este de 1.84 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Dirt Bike.

Jocuri Dirt Bike favorite Imi plac jocuri Dirt Bike

 

jocuri online Dirt Bike

 

Jocurile Dirt Bike

Spune-ti parerea despre Jocurile Dirt Bike. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Dirt Bike online

jocurile cu Dirt Bike online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Dirt Bike de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Dirt Bike

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Dirt Bike? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola