Dinosaur Mini-Putt 3

Jocuri online »

Dinosaur Mini-Putt 3

Dinosaur Mini-Putt 3

Descriere joc: Un super joc cu mini golf. Poti sa joci si in patru jucatori sau chiar te poti juca singur. Scopul este sa bagi mingea in gaura din cate mai putine lovituri. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu sport Dinosaur Mini-Putt 3.

Controlul jocului: Se interactioneaza cu mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Dinosaur Mini-Putt 3 online au fost adaugate pe data de 22 Mai 2013 si au fost jucate de 1361 ori. Dimensiunea jocului Dinosaur Mini-Putt 3 este de 284.63 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Dinosaur Mini-Putt 3.

Jocuri Dinosaur Mini-Putt 3 favorite Imi plac jocuri Dinosaur Mini-Putt 3

 

jocuri online Dinosaur Mini-Putt 3

 

Jocurile Dinosaur Mini-Putt 3

Spune-ti parerea despre Jocurile Dinosaur Mini-Putt 3. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Dinosaur Mini-Putt 3 online

jocurile cu Dinosaur Mini-Putt 3 online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Dinosaur Mini-Putt 3 de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Dinosaur Mini-Putt 3

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Dinosaur Mini-Putt 3? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola