Devils Advocate

Jocuri online »

Devils Advocate

Devils Advocate

Descriere joc: Esti un explorator spatial ce pilotezi o nava echipata cu arme puternice in caz ca esti atacat de nave spatiale inamice. Misiunea ta este sa elimini pericolele din spatiu pentru a ajunge inapoi acasa. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu zboruri Devils Advocate.

Controlul jocului: Se folosesc tastele sageti pentru manevrarea navei si Space pentru trageri.

Categorii de jocuri:

Devils Advocate online au fost adaugate pe data de 8 Noiembrie 2011 si au fost jucate de 1446 ori. Dimensiunea jocului Devils Advocate este de 294.30 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Devils Advocate.

Jocuri Devils Advocate favorite Imi plac jocuri Devils Advocate

 

jocuri online Devils Advocate

 

Jocurile Devils Advocate

Spune-ti parerea despre Jocurile Devils Advocate. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Devils Advocate online

jocurile cu Devils Advocate online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Devils Advocate de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Devils Advocate

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Devils Advocate? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola