Desoilles Park

Jocuri online »

Desoilles Park

Desoilles Park

Descriere joc: Vei trage in niste tipi in care acestia ies la usile din hol. Esti in pericol cand iti reincarci arma, deci incearca sa fii atent in acel moment si sa te feresti caci astfel iti vei pierde viata. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu arme Desoilles Park.

Controlul jocului: Cu mouse-ul iti ochesti victima si tragi, iar cu tasta SPACE iti incarci arma.

Categorii de jocuri:

Desoilles Park online au fost adaugate pe data de 13 Octombrie 2008 si au fost jucate de 6554 ori. Dimensiunea jocului Desoilles Park este de 495.73 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Desoilles Park.

Jocuri Desoilles Park favorite Imi plac jocuri Desoilles Park

 

jocuri online Desoilles Park

 

Jocurile Desoilles Park

Spune-ti parerea despre Jocurile Desoilles Park. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Desoilles Park online

jocurile cu Desoilles Park online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Desoilles Park de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Desoilles Park

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Desoilles Park? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola