Daffy Jumper

Jocuri online »

Daffy Jumper

Daffy Jumper

Descriere joc: Scopul jocului este de a-l ajuta pe Duffy sa aterizeze pe plaja in siguranta cu parasuta. Sa nu uiti de deschiderea parasutei ca sa aterizeze in siguranta. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu pasari Daffy Jumper.

Controlul jocului: Se joaca cu mouse-ul. Vei apasa click pe JUMP pentru ca Duffy sa sara din avion si click pe CHUTE pentru deschirea parasutei.

Categorii de jocuri:

Daffy Jumper online au fost adaugate pe data de 7 Ianuarie 2013 si au fost jucate de 3655 ori. Dimensiunea jocului Daffy Jumper este de 109.30 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Daffy Jumper.

Jocuri Daffy Jumper favorite Imi plac jocuri Daffy Jumper

 

jocuri online Daffy Jumper

 

Jocurile Daffy Jumper

Spune-ti parerea despre Jocurile Daffy Jumper. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Daffy Jumper online

jocurile cu Daffy Jumper online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Daffy Jumper de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Daffy Jumper

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Daffy Jumper? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola