Cursele broscutei

Jocuri online »

Cursele broscutei

Cursele broscutei

Descriere joc: Vei controla broscuta in cursele sale printre obiectele ce se afla pe birou, evitand de astfel ciocnirea cu cartusele de imprimanta sau alte alte obiecte. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu curse Cursele broscutei.

Controlul jocului: Folosesti tastele sageti pentru a controla masinuta.

Categorii de jocuri:

Cursele broscutei online au fost adaugate pe data de 16 Aprilie 2014 si au fost jucate de 4192 ori. Dimensiunea jocului Cursele broscutei este de 1.03 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Cursele broscutei.

Jocuri Cursele broscutei favorite Imi plac jocuri Cursele broscutei

 

jocuri online Cursele broscutei

 

Jocurile Cursele broscutei

Spune-ti parerea despre Jocurile Cursele broscutei. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Cursele broscutei online

jocurile cu Cursele broscutei online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Cursele broscutei de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Cursele broscutei

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Cursele broscutei? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola