Curse extreme 2

Jocuri online »

Curse extreme 2

Curse extreme 2

Descriere joc: Vei pilota masini sport in curse extreme existand pericolul de a lovi masina, in cazul in care nu vei evita petele de ulei de pe carosabil, conurile de trafic sau celalalte masini din trafic. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu masini Curse extreme 2.

Controlul jocului: Se folosesc tastele sageti stanga/dreapta pentru controlul masinii.

Categorii de jocuri:

Curse extreme 2 online au fost adaugate pe data de 16 Aprilie 2014 si au fost jucate de 10884 ori. Dimensiunea jocului Curse extreme 2 este de 1.60 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Curse extreme 2.

Jocuri Curse extreme 2 favorite Imi plac jocuri Curse extreme 2

 

jocuri online Curse extreme 2

 

Jocurile Curse extreme 2

Spune-ti parerea despre Jocurile Curse extreme 2. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Curse extreme 2 online

jocurile cu Curse extreme 2 online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Curse extreme 2 de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Curse extreme 2

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Curse extreme 2? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola