Cubicrubic

Jocuri online »

Cubicrubic

Cubicrubic

Descriere joc: Un joc de logica in care trebuie sa rotesti cubuletele in asa fel incat pe fiecare parte a cubului sa ramana o singura culoare. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Cubicrubic.

Controlul jocului: Se foloseste doar mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Cubicrubic online au fost adaugate pe data de 7 Septembrie 2010 si au fost jucate de 1605 ori. Dimensiunea jocului Cubicrubic este de 372.08 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Cubicrubic.

Jocuri Cubicrubic favorite Imi plac jocuri Cubicrubic

 

jocuri online Cubicrubic

 

Jocurile Cubicrubic

Spune-ti parerea despre Jocurile Cubicrubic. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Cubicrubic online

jocurile cu Cubicrubic online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Cubicrubic de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Cubicrubic

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Cubicrubic? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola