Cube Buster

Jocuri online »

Cube Buster

Cube Buster

Descriere joc: Scopul jocului este sa elimini cuburile de aceeasi culoare pentru a fi eliminate de pe ecran. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Cube Buster.

Controlul jocului: Se utilizeaza mouse-ul pentru a juca jocul.

Categorii de jocuri:

Cube Buster online au fost adaugate pe data de 29 Noiembrie 2008 si au fost jucate de 1832 ori. Dimensiunea jocului Cube Buster este de 310.49 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Cube Buster.

Jocuri Cube Buster favorite Imi plac jocuri Cube Buster

 

jocuri online Cube Buster

 

Jocurile Cube Buster

Spune-ti parerea despre Jocurile Cube Buster. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Cube Buster online

jocurile cu Cube Buster online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Cube Buster de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Cube Buster

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Cube Buster? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola