Crimson Warfare

Jocuri online »

Crimson Warfare

Crimson Warfare

Descriere joc: Este un joc de strategie din al doilea război mondial în cazul în care ajungi să construiesti sau să trimiti de la soldați și tancuri la rachete și bombardamente în masă. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu misiuni Crimson Warfare.

Controlul jocului: Folosesti mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Crimson Warfare online au fost adaugate pe data de 23 Martie 2009 si au fost jucate de 997 ori. Dimensiunea jocului Crimson Warfare este de 1.21 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Crimson Warfare.

Jocuri Crimson Warfare favorite Imi plac jocuri Crimson Warfare

 

jocuri online Crimson Warfare

 

Jocurile Crimson Warfare

Spune-ti parerea despre Jocurile Crimson Warfare. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Crimson Warfare online

jocurile cu Crimson Warfare online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Crimson Warfare de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Crimson Warfare

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Crimson Warfare? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola