Crazy Job

Jocuri online »

Crazy Job

Crazy Job

Descriere joc: Esti spalator de geamuri, dar trebuie sa fii atent cand se deschid geamurile!!! Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu obstacole Crazy Job.

Controlul jocului: Tastele sageti pentru deplasare, iar bara Space pentru stergerea geamurilor.

Categorii de jocuri:

Crazy Job online au fost adaugate pe data de 19 Ianuarie 2013 si au fost jucate de 1214 ori. Dimensiunea jocului Crazy Job este de 240.16 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Crazy Job.

Jocuri Crazy Job favorite Imi plac jocuri Crazy Job

 

jocuri online Crazy Job

 

Jocurile Crazy Job

Spune-ti parerea despre Jocurile Crazy Job. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Crazy Job online

jocurile cu Crazy Job online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Crazy Job de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Crazy Job

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Crazy Job? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola