Crazy Cube

Jocuri online »

Crazy Cube

Crazy Cube

Descriere joc: Aranjeaza fiecare pereche de culoare pentru a finaliza jocul. Runda se va termina cand toate culorile se potrivesc. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu cuburi Crazy Cube.

Controlul jocului: Se joaca cu mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Crazy Cube online au fost adaugate pe data de 15 Aprilie 2010 si au fost jucate de 21873 ori. Dimensiunea jocului Crazy Cube este de 210.75 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Crazy Cube.

Jocuri Crazy Cube favorite Imi plac jocuri Crazy Cube

 

jocuri online Crazy Cube

 

Jocurile Crazy Cube

Spune-ti parerea despre Jocurile Crazy Cube. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Crazy Cube online

jocurile cu Crazy Cube online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Crazy Cube de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Crazy Cube

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Crazy Cube? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola