Crash Down

Jocuri online »

Crash Down

Crash Down

Descriere joc: Obiectivul jocului este de a da click pe acele grupuri de cel putin trei patrate de aceeasi culoare pentru a putea fi eliminate de pe tabla de joc. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Crash Down.

Controlul jocului: Pentru eliminarea patratelor de pe ecran se joaca cu mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Crash Down online au fost adaugate pe data de 6 Iulie 2008 si au fost jucate de 1853 ori. Dimensiunea jocului Crash Down este de 244.44 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Crash Down.

Jocuri Crash Down favorite Imi plac jocuri Crash Down

 

jocuri online Crash Down

 

Jocurile Crash Down

Spune-ti parerea despre Jocurile Crash Down. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Crash Down online

jocurile cu Crash Down online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Crash Down de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Crash Down

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Crash Down? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola