Copter

Jocuri online »

Copter

Copter

Descriere joc: Misiunea ta este sa ghidezi elicopterul si sa eviti pe cat este posibil obstacolele. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu elicoptere Copter.

Controlul jocului: Se tine apasat butonul stang al mouse-ului pentru a putea zbura.

Categorii de jocuri:

Copter online au fost adaugate pe data de 9 Martie 2010 si au fost jucate de 1677 ori. Dimensiunea jocului Copter este de 43.76 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Copter.

Jocuri Copter favorite Imi plac jocuri Copter

 

jocuri online Copter

 

Jocurile Copter

Spune-ti parerea despre Jocurile Copter. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Copter online

jocurile cu Copter online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Copter de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Copter

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Copter? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola