Connexions

Jocuri online »

Connexions

Connexions

Descriere joc: Este un joc de logica ce pare a fi foarte simplu, dar lucrurile nu stau chiar asa. Scopul jocului este de a realiza o forma pana la expirarea timpului. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Connexions.

Controlul jocului: Se foloseste doar mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Connexions online au fost adaugate pe data de 15 Ianuarie 2013 si au fost jucate de 1823 ori. Dimensiunea jocului Connexions este de 151.70 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Connexions.

Jocuri Connexions favorite Imi plac jocuri Connexions

 

jocuri online Connexions

 

Jocurile Connexions

Spune-ti parerea despre Jocurile Connexions. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Connexions online

jocurile cu Connexions online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Connexions de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Connexions

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Connexions? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola