Connect It

Jocuri online »

Connect It

Connect It

Descriere joc: Obiectivul tau este sa unesti imaginile de aceeasi culoare de cate o pereche. Incearca sa te grabesti caci timpul este destul de scurt. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Connect It.

Controlul jocului: Se joaca cu mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Connect It online au fost adaugate pe data de 23 Octombrie 2011 si au fost jucate de 10574 ori. Dimensiunea jocului Connect It este de 818.27 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Connect It.

Jocuri Connect It favorite Imi plac jocuri Connect It

 

jocuri online Connect It

 

Jocurile Connect It

Spune-ti parerea despre Jocurile Connect It. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Connect It online

jocurile cu Connect It online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Connect It de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Connect It

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Connect It? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola