Colours

Jocuri online »

Colours

Colours

Descriere joc: Trebuie sa urmaresti formele culorii care palpaie dupa care trebuie sa-ti reamintesti. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu culori Colours.

Controlul jocului: Se foloseste mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Colours online au fost adaugate pe data de 29 Martie 2011 si au fost jucate de 1200 ori. Dimensiunea jocului Colours este de 875.88 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Colours.

Jocuri Colours favorite Imi plac jocuri Colours

 

jocuri online Colours

 

Jocurile Colours

Spune-ti parerea despre Jocurile Colours. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Colours online

jocurile cu Colours online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Colours de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Colours

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Colours? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola