Color Commander

Jocuri online »

Color Commander

Color Commander

Descriere joc: Incercati sa distrugeti casele inainte de expirarea timpului, cu cat asteptati mai mult acestea vor fi mai greu de distrus. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu pacman Color Commander.

Controlul jocului: Mouse-ul pentru selectarea meniurilor, taste hot Q-W-E-R-T-Y-A-S-D-F-G-H-Z-X

Categorii de jocuri:

Color Commander online au fost adaugate pe data de 11 Aprilie 2010 si au fost jucate de 1671 ori. Dimensiunea jocului Color Commander este de 1.82 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Color Commander.

Jocuri Color Commander favorite Imi plac jocuri Color Commander

 

jocuri online Color Commander

 

Jocurile Color Commander

Spune-ti parerea despre Jocurile Color Commander. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Color Commander online

jocurile cu Color Commander online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Color Commander de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Color Commander

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Color Commander? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola