Clown Killer 2

Jocuri online »

Clown Killer 2

Clown Killer 2

Descriere joc: Sarcina ta este sa te aperi de toti clovnii amenintatori. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Clown Killer 2.

Controlul jocului: Tastele A-S-W-D pentru mobilitate si tastele J - plonjare stanga, K - pentru trageri, L - pentru plonjare dreapta.

Categorii de jocuri:

Clown Killer 2 online au fost adaugate pe data de 17 Ianuarie 2011 si au fost jucate de 1433 ori. Dimensiunea jocului Clown Killer 2 este de 1.67 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Clown Killer 2.

Jocuri Clown Killer 2 favorite Imi plac jocuri Clown Killer 2

 

jocuri online Clown Killer 2

 

Jocurile Clown Killer 2

Spune-ti parerea despre Jocurile Clown Killer 2. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Clown Killer 2 online

jocurile cu Clown Killer 2 online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Clown Killer 2 de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Clown Killer 2

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Clown Killer 2? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola