Clash and Slash

Jocuri online »

Clash and Slash

Clash and Slash

Descriere joc: Pamantul se afla sub amenintarea extraterestrilor, iar misiunea ta este sa aperi planeta. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu impuscaturi Clash and Slash.

Controlul jocului: Se foloseste doar mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Clash and Slash online au fost adaugate pe data de 22 Septembrie 2010 si au fost jucate de 1530 ori. Dimensiunea jocului Clash and Slash este de 388.27 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Clash and Slash.

Jocuri Clash and Slash favorite Imi plac jocuri Clash and Slash

 

jocuri online Clash and Slash

 

Jocurile Clash and Slash

Spune-ti parerea despre Jocurile Clash and Slash. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Clash and Slash online

jocurile cu Clash and Slash online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Clash and Slash de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Clash and Slash

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Clash and Slash? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola