Cigarette Killer

Jocuri online »

Cigarette Killer

Cigarette Killer

Descriere joc: Esti responsabil cu securitatea intr-un restaurant de lux, in care se servesc mancaruri delicioase si clientii au parte de o atmosfera calda si linisita. Cu toate acestea, seara pare sa fie compromisa datorita unor persoane ce fumeaza in incinta restaurantului fara a tine cont de faptul ca tutunul dauneaza sanatatii tuturor celor din jur. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu tinte Cigarette Killer.

Controlul jocului: Se foloseste mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Cigarette Killer online au fost adaugate pe data de 17 Octombrie 2011 si au fost jucate de 1510 ori. Dimensiunea jocului Cigarette Killer este de 357.68 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Cigarette Killer.

Jocuri Cigarette Killer favorite Imi plac jocuri Cigarette Killer

 

jocuri online Cigarette Killer

 

Jocurile Cigarette Killer

Spune-ti parerea despre Jocurile Cigarette Killer. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Cigarette Killer online

jocurile cu Cigarette Killer online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Cigarette Killer de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Cigarette Killer

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Cigarette Killer? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola