Chopper

Jocuri online »

Chopper

Chopper

Descriere joc: Sarcina ta este sa eviti obstacolele in timpul zborului. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu elicoptere Chopper.

Controlul jocului: Se utilizeaza mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Chopper online au fost adaugate pe data de 21 Mai 2008 si au fost jucate de 1549 ori. Dimensiunea jocului Chopper este de 43.76 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Chopper.

Jocuri Chopper favorite Imi plac jocuri Chopper

 

jocuri online Chopper

 

Jocurile Chopper

Spune-ti parerea despre Jocurile Chopper. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Chopper online

jocurile cu Chopper online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Chopper de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Chopper

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Chopper? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola