Chernobil Rabbits

Jocuri online »

Chernobil Rabbits

Chernobil Rabbits

Descriere joc: Misiunea este de a distruge cat mai multi iepuri-mutanti. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu impuscaturi Chernobil Rabbits.

Controlul jocului: 1,2,3,4,5 - selectezi arme, bara Space - cumperi munitie.

Categorii de jocuri:

Chernobil Rabbits online au fost adaugate pe data de 25 Iunie 2012 si au fost jucate de 1671 ori. Dimensiunea jocului Chernobil Rabbits este de 348.96 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Chernobil Rabbits.

Jocuri Chernobil Rabbits favorite Imi plac jocuri Chernobil Rabbits

 

jocuri online Chernobil Rabbits

 

Jocurile Chernobil Rabbits

Spune-ti parerea despre Jocurile Chernobil Rabbits. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Chernobil Rabbits online

jocurile cu Chernobil Rabbits online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Chernobil Rabbits de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Chernobil Rabbits

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Chernobil Rabbits? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola