Cautare de comori

Jocuri online »

Cautare de comori

Cautare de comori

Descriere joc: In adancul oceanelor se afla comori ascunse pe care tu le vei cauta stiind ca in anumite zone cunoscute doar de tine au esuat corabii ceea ce iti va face cautare mai usoara a comorilor. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu pescuit Cautare de comori.

Controlul jocului: In acest joc cu comori vei folosi doar mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Cautare de comori online au fost adaugate pe data de 5 Aprilie 2014 si au fost jucate de 4542 ori. Dimensiunea jocului Cautare de comori este de 2.67 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Cautare de comori.

Jocuri Cautare de comori favorite Imi plac jocuri Cautare de comori

 

jocuri online Cautare de comori

 

Jocurile Cautare de comori

Spune-ti parerea despre Jocurile Cautare de comori. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Cautare de comori online

jocurile cu Cautare de comori online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Cautare de comori de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Cautare de comori

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Cautare de comori? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola